تاريخ : ۱۳٩۱/٤/۱۸ | ۸:٢۱ ‎ب.ظ | نویسنده : محسن امیدی

نکاتی درمورد خرید- نگهداری ومصرف روغن های خوراکی گیاهی

 

خرید روغن:

1-    خرید روغن مصرفی می بایست متنا سب با نوع مصرف  باشد مثلا برای سالاد ازروغن زیتون وبرای سرخ کردن ازروغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود .

2-    درفروشگاه روغنهایی را که درقفسه های دورازنور وحرارت قرار دارند ودرظروف تیره رنگ وسالم بسته بندی شده اند را انتخاب کرده وبه اطلاعا ت درج شده مانند : تاریخ مصرف- شماره پروانه  سا خت وزارت بهداشت ووجودعلامت استاندارد توجه کنیم.

3-    اندازه بسته روغن را متناسب با تعداد افراد خانواده و مقدار مصرف ماهیانه انتخا ب کنیم.

4-    بیشترازروغن هایی که مخلوط چند روغن (کلزا- ذرت- کانولا- زیتون-افتا بگردان و..) می با شند تهیه کنیم .

 

نگهداری روغن:

 

1-    روغن را همیشه در ظرف تیره رنگ دربسته ودرجای تاریک نگهداری کنیم تاازورود اکسیزن وفسادجلوگیری شود.

2-    هیچ گاه روغن راکناراجاق گاز نگهداری نکنیم چون حرارت گاز باعث تسریع در فساد روغن میشود.

3-    ازانتقال روغنی که یک بارمصرف شده به ظرف اصلی پرهیزکنیم.

4-  تاحدامکان قبل ازافزودن روغن به غذاآن راپیمانه کنیم وتکه های کوچک باقیمانده درغذاراخارج کنیم وباحرارت ملایم غذاراسرخ کنیم.

 

دلایل استفا ده ازروغن مخصوص سرخ کردن:

 

1- این روغن ها  نسبت به حرارت مقاوم ترند ودیرتردود می کنند

2- این روغن ها کمترجذ ب غذا می شوند.

3- حرارت دادن روغن های معمولی باعث ایجاد مواد سمی وسرطان زا درانها می شود.

 

مضرات مصرف روغن های جامد:

 

1- روغن جامد به دلیل رسوب دردیواره رگهاباعث افزایش سکته های قلبی ومغزی می شود.

2- روغن جامدخون رسانی  رامشکل می کند.

3 - روغن جامد چربی های مضرخون راافزایش داده وباعث افزایش وزن وچاقی  وایجادسلولهای سرطانی دربدن وسکته قلبی می شود.

 

نشانه های بروزفسا د درروغن:

 

1-    ایجاد کف درسطح روغن قبل از اینکه ماده غذایی به روغن اضافه شده باشد.

2-    هنگامی که ماده غذایی  را به داخل روغن می اندازیم روی روغن حباب هواتشکیل نشود.

3-    رنگ روغن تیره باشد وبوی نامطبوع وطعم ومزه تند بدهد.

 

راه های جلوگیری ازپرش روغن مایع روی گاز:

 

1- استفاده از ماهی تابه هایی که ارتفاع دیواره بلنددارند.

2- کاهش شعله اجاق گاز.

3- خشک کردن موادغذایی قبل از سرخ کردن.

4- استفاده از شعله متناسب با ظرف پخت مثلا ظرف بزرگ روی شعله بزرگ وظرف کوچک روی شعله کوچک قرارگیرد.

5- بسته بودن درب ظرف غذاهنگام سرخ کردن.

6- بلافاصله بعداز سرخ کردن گازراپاک کنیم چون روغن مایع درمجاورت هوافاسدشده وبه سختی پاک می شود.

 

 

مصرف روغن مایع به مقدارکم برای همه سنین توصیه می شود وتنها ویژه سنین بالا یابیماران نمی باشد ودرضمن بد لیل دارابودن امگا3 مانع تولید لخته دررگ ها وسکته می شود.

 

دریافت انواع رژیم های غذایی چاقی و لاغری زیر نظر مشاور تغذیه و رژیم درمانی

ارائه انواع رژیم های چاقی و لاغری، بارداری، شیردهی، فشارخون، قلبی و عروقی و ... توسط مشاور تغذیه و رژیم درمانی محسن امیدی
شماره نظام پزشکی: ت - 1861
 
  

جهت کسب اطلاعات بیشتر با وب سایت  http:// www.regimdarmani.persianblog.ir

   و یا پست الکترونیک:
   
o86omidi@yahoo.com


تماس حاصل فرمایید

دوست گرامی جهت دریافت رژیم غذایی مناسب موارد زیر را انجام

دهید:

1
-واریز مبلغ    ده هزار  تومان به حساب  ملی کارت شماره  6037991198636932 به نام محسن امیدی

  

2
-به پرسش های زیر با دقت پاسخ گفته و پاسخ ها را به همراه تاریخ واریز وجه و شماره فیش به آدرس ایمیل o86omidi@yahoo.comارسال فرمایید.

3
-رژیم غدایی شما از طریق   پست الکترونیک در کمتر از سه روز کاری برای شما ارسال می گردد.

4
-در پایان توصیه می شود یک پیام کوتاه شامل نام و نام خانوادگی وشماره فیش واریزی و عبارت "جهت دریافت رژیم غذایی" به شماره 09171255249 ارسال نمایید.


 


اطلاعات مورد نیاز جهت تنظیم رژیم غذایی:

1
-نام و نام خانوادگی:

2
-سن:

3
-جنس:

4
-وضعیت تاهل:

5
-در صورتی که جنسیت شما زن است آیا در حال حاضر بارداری یا شیردهی دارید؟ قید شود

6
-سابقه ابتلا به بیماری خاصی دارید؟

7
-آیا در حال حاضر داروی خاصی مصرف می کنید؟ در صورتی که جواب مثبت است با ذکر دلیل دارو را نام ببرید.

8
-بستگان درجه 1 شما به بیماری خاصی ( قند، چربی، فشارخون، پرکاری و کم کاری تیروئید ، قلبی و عروقی و.....) مبتلا هستند؟ نام ببرید.

9
-سابقه رژیم گرفتن دارید؟ در صورتی که جواب مثبت است تحت نظر مشاور تغذیه بوده است یا خیر؟ همچنین نوع رژیمی که داشته اید توضیح دهید.

10
-وضعیت اشتهای شما در حال حاضر چگونه است؟ برای مثال نوع غذا و میزان مصرف ناهارتان را طی 3 روز گذشته با جزئیات بیان کنید

11
-وزن فعلی شما:

12
-قد فعلی شما ( قد باید بدون کفش در نظر گرفته شود

13
-شماره فیش واریزی و یا شماره پیگیری:

14- آدرس پستی جهت ارسال رژیم غذایی:

15- تلفن تماس ( یک شماره ثابت و یک همراه)
موفق، شاد، تندرست و زیبا باشید
محسن امیدی
مشاور تغذیه و رژیم درمانی محسن امیدی
نظام پزشکی: ت-1861
ج) تجربیات حرفه ای و اجرایی:
1
 -از خرداد ماه سال 1376 تا کنون به عنوان   کارشناس تغذیه بیمارستان ولیعصرشهرستان کازرون
2
-مسئول واحد تغذیه و رژیم درمانی کلینیک دیابت بیمارستان ولیعصرکازرون

3 -مشاور تغذیه و رژیم درمانی در مطب خصوصی درشهرستان کازرون

4
-مشاوره در زمینه عقد و اجرای قراردادهای خدمات غذایی
 
5 -اجرا طرح های پایش و ارتقاء وضعیت تغذیه ای جهت دانش آموزان مدارس، پرسنل ادارات، موسسات، شرکت ها و ...
6- تنظیم انواع رزیم های غذایی چاقی و لاغری، دوران بارداری، کودکان، نوجوانان، سالمندان، دیابتیک، فشارخون، کلیوی و قلبی-عروقی و...

7-دریافت انواع رژیم های غذایی چاقی و لاغری زیر نطر مشاور تغذیه و رژیم درمانی  

با تشکر محسن امیدی

کارشناس تغذیه ورژیم های غذایی

آدرس ایمیل کارشناس تغذیه جهت سفارش برنامه غذایی:

o86omidi@yahoo.com

09171255249شماره همراه



  • پی دی سی
  • بک لینک فا
  • ضایعات